top of page

”Small animal team”


Nu har vi vart med small animal-team vilket har vart annorlunda men kul! Det vi har fått göra har varierat från dag till dag men det har varigt mycket städa. Vi har varigt mest med deras getter, där vi har städat och bytt vatten samt fixat med mat. Vi har därefter haft olika uppgifter som att städa och mata deras tusen marsvin! De har fyra olika ”områden” med marsvin som alla ska ha rent och massa mat. Vi har också varit hos kaninerna och gjort ungefär samma sak. Mer djur som de har och tar hand om är sköldpaddor, ankor/ kalkoner, möss, grisar, får och skäggagam men de har inte vi vart med lika mycket.


Hanna trivdes på små-fågel-avdelningen där fåglarna hade gott om utrymme men ändå ville sitta på huvudet eller axeln. Filippa var inte lika förtjust i fåglarna och höll sig till de mer skygga fåglarna. Filippa föredrog horse-teamet, som tur för henne så blev vi återkallade att komma tillbaka till dem imorgon(fredag) och nästa vecka:)

Men utöver städ och mys har mycket av tiden gått åt på att förbereda mat för djuren under dagen eller sortera gammal/ny mat.



28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page